dimecres, 19 de gener del 2011

Setmana a la romana: Calígula i Titus Andronicus

Aquest cap de setmana l'Agrupació us presenta una obra a la romana, la tragèdia de Calígula, dirigida per Joaquim Bernat, qui ha adaptat l'obra d'Albert Camus al seu estil minimalista i modern, on les emocions i les interpretacions omplen un ensenari buit de decorats. Us deixem amb la sinopsi:



Calígula és un home a qui la passió de viure conduí a la ràbia de la destrucció, un home que per fidelitat a ell mateix és infidel a l’home. Recusa tots els valors. Però si la seva veritat és negar els déus, el seu error és negar els homes. No ha comprès que no podem destruir-ho tot sense destruirnos. És la història més humana i més tràgica dels errors. El lirisme inhumà de Calígula és l’expressió del poder contra l’absolut de l’absurd. L’absurd acaba amb la lògica de què és capaç una existència.


Albert Camus fou un escriptor i filòsof francès guardonat amb el premi Nobel de Literatura l’any 1957 i considerat juntament amb Jean-Paul Sartre un dels principals membres de l’existencialisme. No va deixar de lluitar contra totes les ideologies i les abstraccions que allunyen a l’home de la seva condició humana i que ell denominà “Filosofia de l’absurd”.

Esperem que us agradi.


Per cert, sabeu que tres cracks de l'Agrupació van participar en l'espectacle Titus Andronicus, de la Fura dels Baus?



Felicitats als actors Miguel Vargas, David Álvarez i Roger Raventòs per haver fet de Titus un espectacle millor!

Molta merda!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenas tardes.

Mi nombre es Marc Ambite, vicesecretario de Cambio Avance y Progreso.

Me gustaria concertar una entrevista con ustedes para poder conocer sus posibles sugerencias y demandas de cara la ejecucion de las propuestas elecotrales de la campaña municipal.

Pueden ponerse en contacto conmigo en el 668881668 o mediante el correo electronico mambite@cap.org.es , si quieren mas informacion sobre nuestro partido pueden visitar www.cap.org.es

Muchas gracias por su atencion.

Marc Ambite.