dijous, 2 de setembre del 2010

El Mamut arriba a Viladecans

Us deixo les noves noves de Viladecans Punt de Trobada, amb els que l'Agrupació ha col·laborat per fer possible tot el que es presenta a continuació:

Doncs, sí. Finalment el Mamut arriba a Viladecans. Dimarts 7 de setembre, a la plaça de la Vila, després del Pregó, cap a les 20,15. Això significa moltes coses:

* que un grapat d'entitats hem continuat treballant per poder-lo portar i amb el suport de molta gent, això serà possible;
* que has de regirar l'armari i buscar el mocador del Mamut de l'any passat per poder lluir-lo durant totes les festes; si no el trobes, enguany en tornarem a repartir el dia del pregó;
* que si tens una botiga i ens ho fas saber, a l'adreça del mamut (elmamutdeviladecans@gmail.com), te'n farem arribar un perquè el pengis a l'aparador: ajuda'ns a crear ambient.
* que si ets una botiga "mamutaire", és a dir, que has fet una aportació econòmica de 50 € per tirar endavant el Mamut, et farem arribar una vintena de mocadors perquè els distribueixis entre la teva clientela (i si no ets mamutaire i t'hi vols apuntar només ho has de dir).
* que pots fer-te amic o amiga del Mamut a través del facebook;
* que et pots anar preparant (o posant-te en remull, he, he) per a la MAMULLADA solemne del dia 12 de setembre, que començarà a les 17,30 a la Plaça de la Vila.
* Que t'hauries d'anar pensant si t'agrada més el groc o el negre... perquè a les Mamullades, cal mullar-se... en groc o en negre. I pots votar quin color t'agrada més al blog del Mamut (elmamutdeviladecans@blogspot.com).

I per damunt de tot, et desitgem una molt bona Festa Major!




Per part nostra, res més, només desitjar-vos una bona tornada a la feina (si teniu la sort o la desgràcia de tenir-ne).

Molta merda!