dissabte, 24 d’octubre del 2009

La platja abarrotada

La Televisió de Viladecans, actualment a l'exili cibernètic, es fa ressò de l'èxit aclaparador, que ja ens esperàvem, de l'obra La platja solitària, representada a l'Atrium de Viladecans. Pels qui no sapigueu de què estem parlant, l'obra és una metàfora que parla de... és com... una paranoia que... Bueno, explica-ho tu, que per això has fet el reportatge:



Genials, aquests actors, semblen grans professionals de l'espectacle, i no només ho mostren damunt de l'escenari, sinó que també són capaços de plantar-se davant la càmera com si ho haguessin fet tota la vida... I és que no som tan amateurs com alguns diuen!

Aprofitem l'avinentesa per anunciar el casament d'en Josep i l'Eulàlia, de Santes Creus de Bonesvalls, i per presentar-vos el primer anunci remunerat del bloc (és clar, això va creixent i la gent vol posar-hi la seva publicitat, perquè invertir en Prosceni, és invertir en un bloc):

Vendo SEAT PANDA casi nuevo a un precio que roza lo barato. Interesados, llamen al móvil de mi madre, que yo no tengo cobertura. No hagáis perdidas para que os llame ella, cabrones, que no os cuesta ná y os aprovecháis de que es buena persona y se la coláis.

Y de regalo: una estampita de la Virgen de Guardabarros, incrustá en el salpicadero, una figurita de El Fary que mueve la cabeza al son de los casi imperceptibles balanceos que hace el vehículo y un par de multas de estacionamiento sin pagar. Llámanos! (bueno, a mi no, que no te lo voy a coger... no porque no quiera...).


Jo crec que ha quedat força bé... Si voleu enviar els vostres anuncis, les vostres anades i vingudes d'olla, alguna foto d'unes vacances a Bali, la foto de l'avi ajupint-se per agafar el sabó a la dutxa, relats breus... O el que se us acudeixi, no dubteu en escriure'ns a la direcció de correu electrònic: prosceni@gmail.com (les que vulgueu podeu adjuntar el vostre número de mòbil i una proposta de sortida romàntica que, possiblement, Prosceni us faci realitat). Ajudeu-nos a omplir aquest racó d'Internet de l'Agrupació Cultural MCV, i us ho compensarem!*

*A veure, compensar, compensar... no, però us ho agraïm de tot cor, que no alimenta, però és bonic.

4 comentaris:

Eio ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eio ha dit...

Imatges de La Platja Solitària
Atrium

http://www.facebook.com/album.php?aid=19412&id=1426215231&l=5361e4fb61

Eio ha dit...

Imatges Mossèn Cinto 1990-2010

http://www.facebook.com/album.php?aid=20216&id=1426215231&l=3acb1eaf99

Eio ha dit...

Imatges i cartells de Mossèn Cinto

http://www.facebook.com/album.php?aid=11791&id=1426215231&l=95ad50ccb2