dimarts, 29 de setembre del 2009

La Casa de Bernarda Alba

Com ja sabeu els dos o tres seguidors del bloc, aquest cap de setmana l'Agrupació Cultural MCV ha representat al Centre Cultural Sant Joan de Viladecans la cèlebre obra de Federico García Lorca, La casa de Bernarda Alba. Us explicaria de què va i demanaria algunes sensacions dels protagonistes de l'obra, però per sort ja ho han fet els de la Televisió de Viladecans, i ja sabeu la dita: "No facis el que puguis aprofitar d'un altre"... O una cosa així...




Doncs ja sabeu, feu córrer la veu, que Prosceni aixeca el teló!

I aquí us deixem amb una frase de l'autor de l'obra que, segons diuen, la va llegir als seus amics l'any 1936, poc abans de ser executat, i que defineix com ha de ser el teatre per a ell:

El teatre és la poesia que s'aixeca del llibre i es fa humana. I al fer-se, parla i crida, plora i es desespera. El teatre necessita que els personatges que apareguin a l'escena duguin un vestit de poesia i al mateix temps que se'ls vegin els ossos, la sang.


Molta merda!

6 comentaris:

Eio ha dit...

Molt be Oriol, a veure si agafem
ritme i anem omplint el blog,... per cert
Mai facis una cosa que altres puguin fer per tu. Agatha Christie.
Eio.

David ha dit...

Venga va, que ens hi posem!

angie y Joan ha dit...

Molt bé nois!
Vinga Oriol, anim amb el cine forum.

Anònim ha dit...

ei, quina il.lusió m´ha fet trobar aquest blog!! quins records! jo vaig participar una llarga temporada de la meva vida en el Mossen Cinto, i ara que visc bastant lluny m´ha fet molta il.lusió veure cares conegudes per aquí. Ànims i que no es perdo la il.lusió per l´escenari!!!
Elena Masegosa

Unknown ha dit...

Oriol, això és collonut !!!!! . . i ja que estem amb frases "lapidaries":
lavor omnia vincit, així que ànims i, com no podia ser d'una altra manera, MOLTA MERDA !!!!

kim i paquita ha dit...

Hola Oriol: amb l'ajut d'en David, he pogut arribar fin aqui. No més es per donar la benvinguda a Prosceni. És una eina de la que podrem treuren molt de suc i que espero en podrem gaudir tots els que estimem el teatre, siguem de Mossén Cinto o no. BENVINGUT PROSCENI. SALUT I FORÇA AL CANUT. MOLTA MERDA