dimarts, 13 d’octubre del 2009

La platja solitària (17 i 18 d'octubre)

Avís per a despistats:

Aquest cap de setmana l'agrupació torna a representar La platja solitària, però aquesta vegada serà a la sala petita de l'ATRIUM. Per a tots aquells que no vau poder gaudir-la al centro, és una bona ocasió per veure en escena a quatre grans actors de l'agrupació: Imma Solina, David Àlvarez, Toni Mazón i Meritxell Sampera, capitanejats per les mans de Quimet Bernat, un director de mètode (encara no sabem quin, però estem segurs de que és efectiu), amb l'ajuda de Manoli Sòria, com a ajudant de direcció, Matilde Massallach, com a regidora, l'Hugo Salvador a les llums, en Pol Ramon a càrrec del so, els fidels Fidel Vàzquez i Eio Ramon, els nostres taramoies, les indiscutibles Manoli Sòria i Paquita Romero al maquillatge i la inesgotable Maria Bonich a càrrec del vestuari.



La platja solitària, a la Sala Petita de l'Atrium:

Adaptació de l'obra homònima de Jaume Salom que tracta sobre la lluita vivencial i dialéctica al voltant de la sexualitat, la religió, la vida i la mort, representades cadascuna en un dels personatges de l'obra.

Dissabte 17 d'octubre a les 22h

Diumenge 18 d'octubre a les 19h

Preu de l'entrada: 10 euros

Val la pena saltar-se la missa per gaudir del bon teatre...


Després de l'èxit aconseguit la temporada passada, quan La platja solitària va estar dues tardes en cartellera al Centre Cultural Sant Joan, els actors han hagut d'adaptar-se a les noves condicions que ofereix un teatre com el de l'ATRIUM, molt més fred, amb butaques més incòmodes, amb un acomodador piròman, amb les portes d'emergència tapiades... "Què? Sí, sí... Vale... Cuantes obres més? ... Ok, és una putada, però..." Perdoneu... Estàvem parlant del magnífic teatre de l'ATRIUM, un espai acollidor, esplèndid per als amants del teatre, molt millor que aquella merda de Centre Cultural Sant J... Perdoneu... "Què passa ara? ... Com que no? L'estic enaltint com si fos el TNC... Sí, home! Doncs ho escrius tu!"

Us hi esperem!

Molta merda!

4 comentaris:

Eio ha dit...

No es diu Atrium es diu Katrium de catre, que et fan el llit
o Kutrium perquè més kutres no poden ser.

David ha dit...

Genial, company

Anònim ha dit...

Un aclariment: On diu María Soria (al maquillatge), hauria de dir: MANOLI Soria.

Apart d'això, molt bé Oriol. Ets collonut.

L'Agrupació ha dit...

Ouch!

Teniu raó, ha estat un lapsus (millor aquest que el de Berlusconi: “Siempre me han absuelto, he gastado 200 millones en jueces, perdón en abogados”), però ja està solucionat.

Gràcies pel vostre "apoyu", és molt important per mi... Penseu que aquest bloc no seria possible sense Internet (vale, no té res a veure amb el que deia, però és una veritat com un temple).

Oriol

http://oriolesteve.blogspot.com/