dijous, 12 d’abril del 2012

TOMAQUERES

Aquest cap de setmana celebrem la nostra particular Tomatina, més ecològica i interessant que la Valenciana, amb TOMAQUERES, adaptació lliure de ‘The Last Supper’ de Stacy Title. Tant lliure és l'adaptació que, aprofitant que aquest cap de setmana coincidim amb el DogVille Festival, des de l'Agrupació hem dedicat tot el temps, l'ànima i els diners necessaris per adaptar aquest espectacle al 3D! Com deia el poeta "¡Váis a flipá, palabra!".



Si et trobessis davant del jove Adolf Hitler el mataries per tal d'evitar la mort de milions de persones? Aquesta qüestió filosòfica és el punt de partida per a aquesta obra transgressora, basada en un guió original de l'autora nord-americana Stacy Title, que nosaltres hem adaptat al nostre entorn i hem rebatejat com a 'Tomaqueres'.

Els protagonistes de l'acció són cinc joves acabats de sortir de la universitat i que comparteixen casa. Són idealistes, ingenus però si tenen una cosa clara és que són d'esquerres, i en això, com en moltes altres coses, estan sempre d'acord. La casualitat, però, porta fins al pis dels joves un home que se situa a l'altre extrem de l'espectre polític i que els fa plantejar-se una nova manera de discutir i de canviar el món. A partir d'aquest moment, veurem un polèmic i inoblidable “intercanvi d'idees” amb diversos individus de l'ala dreta de la societat que van desfilant setmana rere setmana per casa dels joves en qualitat de convidats. Entre tant, i gràcies a un misteriós fertilitzant, les tomaqueres del jardí de la casa, creixen al mateix ritme que la culpa.

Una obra que ens fa reflexionar sobre el que signifiquen esquerra i dreta quan parlem de política i els tòpics associats que aquests conceptes arrosseguen. Amb moments de riure, situacions d'alta tensió i l'aparició continuada d'un agitador mediàtic ultraconservador, l'obra també qüestiona els límits de la llibertat i de la defensa de les pròpies idees.
Esperem que en gaudiu.


REPARTIMENT
Judit Badia
Pol Ramon
Marta Gelabert
Núria Monmany
Oriol Caroz
Jordi Marqués
Roger Raventós
Arnau Aina
Núria Sánchez
Marta Llop
Joana Castellano
Miquel Donaire
Marta Hernández
Roser Vendrell

DIRECCIÓ
Anna Monmany
David Álvarez

EQUIP TÈCNIC
Fidel Vázquez, Eio Ramon, Xavier Mondragón, Hugo Salvador, Paquita Romero i Manoli Soria


Dissabte, 14 d’abril de 2012, a les 18:30h
Diumenge, 15 d’abril de 2012, a els 22h