dilluns, 31 de maig de 2010

La ciutat dels gratacels

Som conscients de que no us ho vam comentar, però l'agrupació està realment orgullosa de la feina dels més petits de la nostra entitat, encapçalats per dues joves directores que estrenaven càrrec de la millor manera possible. Els seus noms, Marta Gelabert i Marina Platas, aviat seran un referent a tenir en compte dins l'escenari del Baix Llobregat.

Els que vam acudir a la cita a La ciutat dels gratacels, vam poder gaudir del futur del teatre amateur viladecanenc i, si m'ho permeteu, diré que la cosa va molt ben encarrilada. Tenim molt bones sensacions amb aquests nanos, i tota la gent que ha fet possible que segueixin dalt d'un escenari mereixen el nostre agraïment i el nostre recolzament.

La Televisió de Viladecans, des del seu exili cibernètic, va ser testimoni, una vegada més, de la proesa d'aquests petits artistes:Benvinguts a Gratacelònia!

Ah, per cert, si heu vist el vídeo fins al final, cal que us aclarim una cosa, gairebé sense importància... Allò que tal vegada s'esdevingué malauradament no podrà trepitjar l'escenari del Centre Cultural aquest any. Haurem d'esperar una miqueta per fer-la possible. Tot i així, seguirem informant de novetats a Prosceni.

Molta merda!

1 comentari:

El pestilent ha dit...

jajaja molt bé menuts!! molt bé directores!!